Nέος ιστότοπος : www.atomoedu.gr

6 Ιουν 2012

Πανελλήνιες 2012 : Τα μαθήματα με τα μεγαλύτερα ποσοστά αποτυχίας

Οκτώ μαθήματα με μεγάλα ποσοστά κάτω από τη βάση εμφανίζονται στα πρώτα δείγματα βαθμολογιών από πολλά βαθμολογικά κέντρα της χώρας. Φυσική και Μαθηματικά Τεχνολογικής Κατεύθυνσης καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις καθώς περίπου 8 στα 10 γραπτά βαθμολογούνται κάτω από 10.

5 Ιουν 2012

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας : Αξιολόγηση θεμάτων


Με το σημερινό μάθημα έπεσε η αυλαία των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Τα φετινά θέματα την Α.Ο.Θ. ήταν βατά με έναν μικρό βαθμό δυσκολίας στο τέταρτο θέμα. Η διατύπωσή τους, όμως, ήταν σαφής και κάλυπτε μικρό μέρος της ύλης του σχολικού βιβλίου.

4 Ιουν 2012

Πανελλήνιες 2012: Φυσική-Μαθηματικά ρίχνουν τις βάσεις

Σημαντική πτώση από 400 έως και 1.000 μόρια θα έχουν σχεδόν όλες οι σχολές που βρίσκονται μεταξύ 15.000 και 17.000 μορίων ενώ τα μαθήματα που καθορίζουν φέτος την πορεία των βάσεων είναι η Φυσική και τα Μαθηματικά.

1 Ιουν 2012

Aνάπτυξη Εφαρμογών γ` λυκείου : Αξιολόγηση θεμάτων

Τα θέματα των γενικών εξετάσεων αποτελούν βασικές μεθοδολογικές ασκήσεις και θεωρήματα που έχουν διδαχθεί τα παιδιά μέσα στη χρονιά. Η μόνη δυσκολία είναι το εύρος των απαντήσεων των  ασκήσεων (Γ και Δ) που ήταν αρκετά μεγάλο, ενώ δεν έλειψαν και πονηρά ερωτήματα.

Xημεία γ` λυκείου : Αξιολόγηση θεμάτων


        Tα φετινά θέματα στο μάθημα της Χημείας χαρακτηρίζονται ως μέτριας δυσκολίας, εντός της εξεταστέας ύλης, διαφορετικού ύφους σε ορισμένα σημεία και με σημαντική δυσκολία στις πράξεις  του θεματος Δ

Hλεκτρολογία γ` λυκείου : Αξιολόγηση θεμάτων


Όλα τα θέματα κρίνονται  μέτριας δυσκολίας και χωρίς προβλήματα.

Λατινικά γ` λυκείου : Αξιολόγηση θεμάτων


Ανάσα ανακούφισης πήραν σήμερα οι μαθητές στο τελευταίο τους μάθημα.